Balm Calm Time

Bermula daripada mengenali dan menjadi pengguna Essential Oil, Pengasas Produk Tasneem Natural mempelajari bahawa keistimewaan minyak pati tumbuhan adalah sangat menakjubkan. Jika dimanfaatkan dengan baik, ia dapat memberi kesan yang positif dterhadap beberapa permasalahan.

Balm Calm Time Untuk Bayi meragam & Anak Tantrum

Balm Calm Time boleh dikatakan suatu titik mula bagi Sejarah lahirnya produk Tasneem Naturel di pasaran Malaysia. Fungsi utama Balm Calm time adalah untuk menenangkan!

Hanya sapu Balm Calm Time, Tantrum Anak Beransur hilang

Percaya atau tidak, dengan menggunakan beberapa adunan minyak pati tumbuhan, ibu-ibu masakini tak perlu lagi hadapi masalah yang besar bila berhadapan dengan kerenah, ragam dan tantrum anak yang berpanjangan. Balm Calm Time yang Magic ini hanya disapu di beberapa point anggota badan anak, dan insyaAllah situasi tegang boleh berakhir. Menarik kan?

Mesti rasa nak tahu, apakah bahan yang ada dalam Balm Calm yang magic ni hingga boleh mengendurkan amukan anak yang sebelumnya tak mudah untuk berhenti dari tantrum apabila keadaan itu sudah bermula. Wajiblah bahannya pun hebat dan pemilihan adunan yang sesuai.

Jom kita tengok…

Minyak Pati Tumbuhan yang bernilai!

8 jenis Essential Oil yang sedia di dilute dengan baik

Kaya dengan sebatian pati minyak tumbuhan yang natural dan asli, Balm Calm Time ini mengandungi 8 jenis Essential Oil yang sangat ideal bagi mendatangkan kesan tenang dan positif terhadap pemakainya.

Nak tahu? Fungsi setiap essential oil dalam Balm Calm Time ni sangat unik dan dan bernilai tinggi tau.

info@Muslehglory

8 Jenis Essential Oil

Antara Essential oil yang terdapat dalam Balm Calm Time antaranya adalah Essential Oil Lavender, Mandarin, Marjoram, Orange, Frankinces, Geranium, Bergamot dan Roman Chamomile. Manfaat yang terdapat pada kesemua minyak pati ini adalah sangat sesuai dengan dengan fungsi utama Balm Calm dihasilkan iaitu memberi rasa tenang yang mnghentikan tantrum dikalangan anak, mengelakkan stress, rasa rehat, dan meredakan ketegangan saraf yang terjadi akibat keletihan atau pergelutan.

Lavender

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *